Address:

Industrivej 9 – DK-3540 Lynge

Phone:

+45 47 17 18 55

Email:

Opening Hours:

Mon-Thu 8:30 - 16:30 & Fri 8:30 - 16:00

Privatlivspolitik (19.05.2020) Kemitura

Privatlivspolitik (19.05.2020) Kemitura




19. maj 2020

Privatlivspolitik

 

1.     Dataansvar

Hos Kemitura bestr?ber vi os altid p? at beskytte dine og andres personoplysninger bedst muligt. Det g?r vi, fordi vi gerne vil v?rne om den grundl?ggende rettighed til privatlivets fred.

Her i vores privatlivspolitik, kan du finde information om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.

Kemitura er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger.

KEMITURA A/S
CVR. 67132610
Industrivej 9
3540 Lynge
Mail: kemitura@kemitura.com
Telefon: +45 47 17 18 55

Denne privatlivspolitik (”Privatlivspolitik”) giver dig de oplysninger, som du har krav p? at modtage, i henhold til g?ldende databeskyttelseslovgivning.

Privatlivspolitikken g?lder for behandling af personoplysninger, der indsamles om dig, forud for, under eller efter k?b af produkt eller bes?g p? hjemmeside. Indsamling af personoplysninger kan ske via hjemmesiden http://www.askkoby.com/, via samarbejdspartnere, i forbindelse med k?b p? webshop, fra offentlige myndigheder, offentlige registre samt direkte fra dig.

2. Form?l, typer af personoplysninger og retsgrundlag

Til hvilke form?l dine personoplysninger behandles, hvilke typer af personoplysninger der behandles og hvad retsgrundlaget er for behandlingen, vil afh?nge af den enkelte behandling. I nedenst?ende skema fremg?r de mulige form?l, typer af personoplysninger og retsgrundlag, som anvendes.

 Til hvilke form?l anvendes personoplysningerne?Hvilke typer af personoplysninger?Hvad er retsgrundlaget for behandlingen?
N?r du handler i webshoppenFor at levere de produkter, du har bestilt og i ?vrigt opfylde vores aftale med digAdministrere dine rettigheder til at returnere og reklamererAlmindelige personoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailBetalingsoplysninger    Behandlingen af de n?vnte almindelige personoplysninger: Sker i forbindelse med indg?else af en aftale (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).Som f?lge af vores legitime interesse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).  
N?r du bes?ger hjemmesidenFor at optimere din brugeroplevelseFor at generere statistikFor at markedsf?re vores produkter For at im?dekomme dine foresp?rgsler.      Almindelige personoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail  Behandlingen af de n?vnte almindelige personoplysninger kan ske: som f?lge af vores legitime interesse i at forbedre vores hjemmeside og v?re s? relevant i vores markedsf?ring som muligt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

3. Modtagere

Dine personoplysninger overlades til samarbejdspartnere, der leverer ydelser til Kemitura p? dets vegne. Det drejer det sig om f?lgende kategorier af databehandlere:

  • Leverand?rer af IT-ydelser og IT-systemer.
  • Koncernforbudne selskaber (Kemitura Bro & Tunnel A/S)

Dine personoplysninger bliver i videst muligt omfang kun overladt eller videregivet til databehandlere eller datasansvarlige inden for EU/E?S og dermed underlagt databeskyttelsesforordningen. I de tilf?lde hvor en overf?rsel sker til en databehandler uden for EU/E?S, vil dette kun ske i fald de n?dvendige garantier er til stede.

4. Sletning

Vi har fastlagt interne slettefrister for behandlingen af personoplysninger. 

Oplysninger der indsamles i forbindelse med dine k?b, vil som udgangsblive bliver slettet inden for 2 ?r og 6 m?neder efter dit k?b, n?r retten til at reklamere over varen er udl?bet. Oplysningerne kan dog gemmes i l?ngere tid i henhold til ?vrig lovgivning f.eks. Bogf?ringsloven, Hvidvaskloven mv.

5. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at interne procedurer lever op til de fastlagte sikkerhedsstandarder og g?ldende lovkrav. Vi fors?ger p? bedst mulig vis at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger.

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, g? tabt, blive ?ndret, mod uautoriseret offentligg?relse, og mod at uvedkommende f?r adgang eller kendskab til dem.

6. Dine rettigheder

I henhold til databeskyttelsesforordningen har du en r?kke rettigheder. Du kan g?re brug af f?lgende rettigheder.

  • Du har ret til at f? indsigt i dine personoplysninger.
  • Du kan g?re indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger.
  • Du har du ret til berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at anmode om begr?nsning af dine personoplysninger.
  • Under visse omst?ndigheder kan du ogs? anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger, samt anmode om transmission af dine personoplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).


7. Cookies

For oplysning om, hvilke cookies der anvendes p? http://www.askkoby.com, hvad de anvendes til, hvorn?r de slettes og hvordan du kan blokere dem, henvises der til cookiepolitikken som findes her: http://www.askkoby.com/cookiepolitik.

Du kan slette og opdatere dine cookieindstillinger i din browser under fanen indstillinger, afh?ngig af hvilken browser du anvender.

8. Klage over behandling af personoplysninger

?nsker du at klage over den m?de vi behandler dine personoplysninger p?, er du velkommen til at kontakte os p? e-mail: kemitura@kemitura.com

Hvis du ikke er tilfreds med vores svar, har du mulighed for at klage til Datatilsynet. Se mere p? Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk

9. ?ndringer af Privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at foretage ?ndringer af denne Privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ?ndringer vil datoen ?verst i privatlivspolitikken blive ?ndret. Den til enhver tid g?ldende Privatlivspolitik vil v?re tilg?ngelig p? http://www.askkoby.com/. Ved v?sentlige ?ndringer vil du modtage meddelelse herom via e-mail.

亚洲Av日韩Aⅴ欧美Av 国内,亚洲人成网站高清,狠狠狠的在啪线香蕉www,色yeye免费高清在线视频,伊人影院蕉久影院在线视频